Voeg je koptekst hier toe

Waar wij goed in zijn

Net als de belastingdienst kunnen wij het doen van uw aangiftes en andere administratieve verplichtingen niet leuker maken, wel makkelijker. Uiteraard kunt u zelf uw administratie doen, maar wanneer dit geen hobby van je is en/of je werk, ben je er vaak lang mee bezig. Welke verzekeringen heb je allemaal lopen, welke eventuele schulden zijn er, welke inkomsten tellen mee als belastbaar inkomen, van welke eventuele aftrekposten mag je gebruik maken en ga zo maar door. En dit zijn slechts nog de aspecten waar je als particulier mee te maken krijgt, laat staan voor ondernemers. Als u in de buurt van Leek woont en op zoek bent naar een goed administratiekantoor, neem dan eens contact op met Vermad. De specialisten van Vermad zijn er voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Vermad is het Administratiekantoor voor Leek en omstreken die je administratieve last uit handen neemt daar waar er behoefte aan is.

Administratiekantoor Leek slim en lucratief

Het inschakelen van administratiekantoor Leek voor het gedeeltelijk/volledig bijhouden van uw administratie is een slimme en lucratieve investering. U voorkomt achteraf heffingen vanwege een verkeerd ingevulde aangifte of boetes wanneer er bijvoorbeeld een BTW aangifte is vergeten of wanneer er niet op tijd uitstel is aangevraagd. Daarnaast hebt u er een hoop minder stress wanneer u de administratie uitbesteedt aan een administratiekantoor. Zeker als ondernemer bent u vaak al meer dan 40 uur per week bezig met uw eigen bedrijf. De tijdsdruk en vaak gebrek aan kennis zorgt voor een hoop “onnodige” stress. Daarnaast had u wellicht meer handel gegenereerd, wanneer u deze tijd had kunnen gebruiken voor het ondernemen. Een andere reden waarom een administratiekantoor een goede investering is, is dat u er verzekerd van bent dat uw administratie goed wordt verwerkt en aangiftes correct en tijdig worden ingediend.

Administratiekantoor Leek ook voor loonadministratie

Als ZZP’er hebt u alleen uw eigen administratie bij te houden (wat al tijdrovend genoeg is), maar wanneer u personeel gaat aannemen zult u ook uw loonadministratie bij moeten houden. Administratiekantoor Vermad biedt administratieve ondersteuning op maat. Zo kunnen we uw volledige administratie bijhouden, maar ook puur uw loonadministratie wanneer u de overige administratie aan een ander administratiekantoor of boekhouder uitbesteedt. Echter kan het interessant zijn om eens te kijken naar het volledig uit handen laten nemen van uw administratie. Zo kunt u voor al uw adminsitratieve vragen terecht bij één en dezelfde persoon, en is het kostentechnisch een stuk voordeliger wanneer u de gehele administratie onderbrengt bij administratiekantoor Vermad.

Wilt u meer weten? Bel of mail ons gerust voor het maken van een afspraak. In dit vrijblijvende gesprek zal één van onze boekhouders u precies kunnen vertellen wat we voor u kunnen betekenen en wat de kosten zullen zijn, en eventueel wat het u oplevert door gebruik te maken van eventuele teruggaven/subsidies voor uw bedrijf of zelfs als particulier.