Administratiekantoor groningen

Waar wij goed in zijn

Of u nou ondernemer bent of gewoon in dienst bij een werkgever, iedereen krijgt te maken met een dosis administratie die moet worden bijgehouden. Zodra u op uzelf gaat wonen komt er al veel op u af op het gebied van verzekeringen en belastingen. Denk aan uw opstalverzekering, inboedelverzekering, zorgverzekering, WA verzekering, autoverzekering, reisverzekering, overlijdensrisico verzekering etc. Dit zijn slechts nog een aantal basisverzekeringen die naargenoeg iedereen heeft. Geen wonder dat mensen door de bomen het bos niet meer zien en vaak niet weten wat ze precies hebben lopen aan verzekeringen. Het indienen van een aangifte is dan ook voor veel mensen een kriem. Zo is er vaak onduidelijkheid over aftrekposten, het vermelden van schulden, eventuele teruggaves, wat als inkomen wordt gerekend, de meest gunstige verdeling van de aftrekposten, toeslagen etc. En dit zijn slechts de aspecten waar u als particulier al mee te maken krijgt. Als ondernemer hebt u te maken met nog veel meer zaken, wat vaak veel tijd kost om uit te zoeken.

Je investering snel terugverdiend bij Administratiekantoor Groningen

Een goed adminsitratiekantoor uit Groningen in de arm nemen bespaart u niet alleen een hoop tijd, maar ook een hoop geld. Tijd is immers kostbaar en spendeert u liever aan iets lucratiefs, iets waar u goed in bent of iets wat u leuk vindt. Uiteraard zijn de diensten van Administratiekantoor Vermad uit Groningen niet gratis, maar voor een scherp tarief nemen wij een hoop werk uit handen. Zo bespaart u veel tijd, scheelt het u een hoop stress en voorkomt u het indienen van onjuiste of onvolledige aangiftes en eventuele boetes/herberekeningen die hieruit voort (kunnen) komen. Tevens zijn er vaak vele vergoedingen en/of aftrekposten van toepassing waar men niet van op de hoogte is. Administratiekantoor Vermad is meer dan alleen een administratiekantoor in Groningen. We kijken bij elke klant naar zijn/haar situatie en eventuele besparingen, vergoedingen en/of aftrekposten waar hij/zij gebruik van kan maken.

Administratiekantoor Groningen denkt met je mee

Uw administratie gedeeltelijk of volledig uitbesteden? Kom eens langs bij administratiekantoor Vermad in Groningen voor een vrijblijvend advies gesprek. We nemen graag uw situatie onder de loop en zullen aangeven daar waar wij u het beste kunnen ondersteunen en wat het u oplevert, want wellicht hebt u een gedeelte van uw adminstratie zelf al goed op orde.
Administratiekantoor Vermad uit Groningen kijkt goed naar uw situatie en denkt met je mee. We ondersteunen daar waar we als boekhouder een meerwaarde voor u zijn, zowel voor de ondernemer als voor de particulier.